Големите имена в бизнеса, притежаващи бюджетни автомобили

Чували ли сте клишето, че богатите демонстрират богатството си с лъскави автомобили и избирайки най-скъпите марки? Може би, чувайки имена като Джеф Безос и Марк Зукърбърг си представяте, че карат коли като Ролс-Ройс и нито клас по-долу. Всъщност в тази статия ще ви шокираме, като ви разкажем за едни от най-големите световни имена и бизнес гении, които предпочитат доста по-скромни и бюджетни марки автомобили. При тях важи принципа на Стив Джобс за подбор на облекло (емблематичното за него черно поло) – практичност, семплота, достъпност.

Джеф Безос

Създател и изпълнителен директор на Amazon Джеф Безос е определян за човекът с най-голямо състояние на света. Той предпочита модел Хонда Акорд 2013, чиято стойност е едва 22 000 долара.

Бил Гейтс 

Друго емблематично име за световния бизнес – Бил Гейтс, основател на „Microsoft“, има автомобил Форд Фокус 2008. Тя е с цена от 15 000 долара.

Марк Зукърбърг

След бума на фалшивата новина, че Марк Зукърбърг има български корени, това ще е следващата информация за създателя на Facebook, която ще ви “шокира”. Той кара Acura TSX, оценена на 30 000 долара. Марк определя този автомобил като безопасна, удобна и не показна.

Лари Пейдж

Голям фен на модела Toyota Prius се оказва основателя на Google – Лари Пейдж. Той си купува такава кола за скромната сума от 23 770 долара.

Джак Ма

Създателят на гигантската платформа за е-търговия “Alibaba” – Джак Ма, е избрал да купи Roewe RX5 SUV със стойност: 15 000 долара.

Алис Уолтън

Няма човек в света, ако не е пазарувал, то да не е чувал за веригата за търговия на дребно “Walmart”. Една от наследниците на тази бизнес империя – Алис Уолтън притежава Ford F-150 King Ranch, струващ 9 000 долара.

Майкъл Блумбърг

Завършваме тази класация с основателя на “Bloomberg”, който шофира Chevrolet Suburban. Тази кола се продава за 40 000 долара.

Ние, от Motornomaslo.bg, се възхищаваме на тези големи имена в бизнеса, които са избрали да заложат на качествени и бюджетни автомобили, без да демонстрират излишна показност. Като мъдри предприемачи, те знаят, че колата е инвестиция, която трябва да помага, а не да задължава. Независимо обаче от марката и модела, всеки автомобил заслужава добра поддръжка с ефективни продукти и аксесоари за грижа. При нас може да намерите всички автомобилни стоки, които са нужни за поддържането на вашата кола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *