Представяне на моторни масла Bardahl

Маслата Bardahl заемат водеща позиция на пазара на смазочни продукти, отличаващи се със стандарт с високо качество и ефективност.

На нашия онлайн автомагазин MotornoMaslo.BG има богата гама от продукти на Бардал. Ние сме готови да предложим най-добрите решения за автомобилните ентусиасти, както и за професионалисти.

Моторни масла Бардал – най-висока ефективност, благодарение на използването на най-модерните технологии, повечето от които са собствена разработка компанията. Иновационната технология POLAR PLUS позволява да се осигури висока защита на металните повърхности на двигателя.

Поради това маслата имат следните предимства предимства – повишаване на износоустойчивостта на задвижването, намаляване на разхода на гориво, предотвратяване на замърсяването на вътрешните части на двигателя, ниско разпенване, отлични антикорозионни свойства, устойчивост на агресивни химични агенти (киселини, основи), подобряване на характеристиките на пускане на студен ход на двигателя.

В нашия интернет магазин можете да поръчате масло онлайн за различни видове МПС – автомобили, кросоувъри и SUV, високоскоростни състезателни спортни автомобили (маслата от Бардал се използват дори при автомобили от Формула 1), товарен транспорт и специално оборудване.

Гамата от моторни масла са представени в няколко серии:

XTS – масла с подобрени свойства;
XTEC – масла, предназначен за съвременни автомобили с интегриран филтър за твърди частици;
XTC – масла за дизелови и бензинови двигатели с турбокомпресор;
XC60 – масла за бензинови конвенционални двигатели и турбокомпресори;
XC60 с индикатори на вискозитета 5W50, 10w60, 20w40 – масла за състезателни спортни автомобили.

На всички клиенти се предоставя безплатна професионална консултация за правилния избор на масло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *