Маслата Motul официално препоръчвани от Suzuki Великобритания

Връзката между Suzuki и Motul е в сила от почти 30 години чрез MotoGP ™ и двуколесния свят. Сега с новото многогодишно търговско споразумение между Motul и Suzuki се добави нова звено в силната верига, свързваща двете компании.

От 1 януари 2018 г. маслата Motul ще станат официално препоръчани за всички автомобилни, мотоциклетни и морски модели, продавани от Suzuki – един от 10-те най-големи производители на автомобили в света , с производствени съоръжения в 23 страни и 45 000 служители.

Широка гама от специализирани продукти на Motul, включително моторни масла, смазочни материали за скоростни кутии и много други ще се грижат за отличната поддръжка.

„Сузуки избра MOTUL като предпочитан партньор за доставка на автомобилни продукти, тъй като установихме, че и двете компании споделят обща търговска архитектура, заедно със страст и ентусиазъм, които виждат, че всяка компания има отлични постижения в техните сфери. Това е идеалното решение за нас, тъй като това споразумение вече признава MOTUL като официален доставчик на масло за автомобили, мотоциклети, ATV и морски продукти на Suzuki във Великобритания. Работихме в тясно сътрудничество с MOTUL за различни проекти през последните 15 години и те хора, които се справят“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *