Total пуска „Hi-Perf“ двигателно масло за мотоциклети

Международната нефтена компания Тотал пусна в Индия нова гама от масла, наречена „Total Hi-Perf“ за сегмента на мотоциклетите. Опитът на Total в мото състезания доведе до редица смазочни материали, проектирани за всички видове двуколесни двигатели. Франко Морбидели е коронясан световен шампион, използвайки Total Hi-Perf в категорията Moto2 през 2017 г.

Компанията твърди, че Total Hi-Perf защитава двигателя от събития като внезапно натискане на спирачките, чести промени в зъбните колела, силно използване на съединителя и много други подобни случаи, с които мотоциклетистът се сблъсква при шофиране.

Кароли Репас, старши вицепрезидент по продажбите, маркетинга и техническото обслужване на смазочните материали на Total Oil Pvt Ltd коментира: „Наскоро станахме свидетели на тенденция, че клиентите, които преди това са притежавали кола, също купуват двуколесни превозни средства, за да избегнат трафика и да пътуват на кратки разстояния. Маслата Total Hi-Perf отговорят на тези ежедневни предизвикателства и осигурява радостно преживяване по време на каране, същевременно предпазват двигателя на мотора от ежедневно износване, което увеличава живота на двигателя, увеличава горивната ефективност и поддържа чист двигателя.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *